Avui us porto una recepta d'alló més fàcil, sobretot per aquells als que els hi agrada la convinació del dolç amb el fort del formatge, que pel meu gust està boníssim.
Preparació
1. Per a la melmelada de tomàquet:
- Netegeu i peleu els tomàquets, traieu-ne toes les llavors i talleu-los a daus.
- Poseu-los en un cassó amb la pell de taronja i el sucre, i coeu-ho tot a foc suau 1 hora i 30 minuts.
2. Per a la salsa: En un altre recipient al foc desfeu el rocafort amb la nata líquida, fins a que quedi una massa homogènia.
3. Quan ja ho teniu tot enllestit poseu en un plat una torradeta amb una mica de melmelada i aboqueu-hi per sobre una mica de salsa de rocafort. També li podeu afegir un tros de roquefort sencer, que li donarà un toc especial.
* Per aquells als que no els hi agrada molt cuinar, o bè no se'ls hi dona bè, o simplement no tenen temps per a cuinar i volen quedar de la millor manera preparant uns entrants: A molts supermercats venen melmelada de tomàquet ja feta, i tambè salsa de roquefort, que no tindrà el mateix gust que si la prepareu a casa però per a sortir del pas ja està bé.
No hay comentarios:
Publicar un comentario