Amanida de poma i de fruits secs
Ingredients:
- 1 poma verda
- 1 cullerada de vinagre balsàmic
- 100g de formatge de cabra

- 50g de fruits secs garapinyats
Per a la Vinagreta:
- 1 culleradeta de suc de llimona
- 2 cullerades d'oli d'oliva
Preparació:
1. Talla la poma i el formatge de cabra a daus.
2. Afegeix tots els ingredients al bol del SaladShaker
3. Prepara la vinagreta en un bol a part i afegeix-la a l'amanida
4. Tapa el bol amb la tapa de silicona i sacseja'l
* Per la vinagreta tant sols ho has de barrejar.
Amanida de cítrics
Ingredients:
- 1 pomelo

- 1 ceba (petita)
- 1/2 escarola
- Pebre negre mòlt
Per a la Vinagreta:
- Suc de llimona al gust
- 1 cullerada de mel
- Sal
- Oli d'oliva al gust
Preparació:
1. Pela la taronja i el pomelo i separa'ls en grills
2. Pica finalment la ceba
3. Afegeix-ho al bol del SaladShaker, juntament amb l'escarola i el pebre mòlt.
4. Prepara la vinagreta en un bol a part i afegeix-la a l'amanida.
5. Tapa el bol amb la tapa de silicona i sacseja'l
No hay comentarios:
Publicar un comentario